Kapal Privasi lan Privasi Bali | MACchar Cosplay Katalog

Kapal Privasi lan Privasi Bali

MACChar Katalog Kapal Kawicaksanan

Mangga ngidini 3 - 4 minggu kanggo pangiriman ing US kanggo free shipping, lan apa-apa luwih saka 100 dolar mangga ngidini 5 dina saka wektu processing. Kabeh item sing mlebukake saka China lan saka ing kono. Kurang diregani item duwe free shipping, nalika luwih dhuwur diregani item duwe sawetara kapal lan nangani. Kanggo pesenan luwih saka $50.00 nggunakake Shopify pembayaran, mangga nambah 1 - 3 dina saka wektu processing. Cepet Paypal transaksi ora perlu wektu processing. Nomer ranging bakal dikirim liwat email sanalika supaya iku nandang gerah lan kita bakal njaluk wong-wong mau ing produk supaya sampeyan bakal ngerti persis nalika iku wis teka. Kanggo KITA, kita nggunakake US pos service. Kita uga ngirim ngendi wae ing donya kajaba kanggo China.

Biaya kapal bakal dadi akèh. Kita ora ngomong soko free shipping lan banjur nggawe mediawiki ing prabédan. Kita badhe rodo pangisian daya rega sing padha kanggo item lan tetep kapal kurang. Risak ing kapal, iku liwat $50.00 US Dolar kapal free, kajaba sing milih kanggo nggunakake epacket, kang cepet 8 -20 delivery dina kanggo cilik pangisian daya. Mangga madosi varian ing item karo biaya total karo kapal. Dadi yen ing checkout lan njaluk menyang kapal, karo biasa shipping, yen iku ing $50.00 klik free shipping lan sampeyan ora bakal kebak, mung rega kanggo tuku. Liwat $50.00, kita cadangan hak kanggo ngisi cilik ragad kapal, tundhuk owah-owahan,. Kita bakal usaha kanggo nggawe daya kapal malah kanggo item larang minangka minangka kurang bisa, nanging.

Kawicaksanan Bali

Ngasilake
Kita privasi luwih 30 dina. Yen 30 dina wis musna dening wiwit tuku, sayangé kita ora bisa kurban sampeyan lan ijol-ijolan.

Kanggo dadi layak kanggo bali, item kudu ing kondisi sing padha (we ora mbutuhake sampeyan ora nyoba iku ing) lan minangka cedhak padha kondisi sing nampa iku. Iku uga kudu be ing basa asli packaging. Iki sastra suluk shoes minangka kita ngerti kadang iku njupuk dicokot kanggo ndeleng yen lagi nyaman.

Ngasilake sing bakal dikirim menyang suite 133 Tutu Mall, Pmb 543, St Thomas, USVI 00802. Iki langkah amba kanggo kita pungkasanipun duwe alamat kanggo ngasilake.

Sawetara jinis saka barang-barang sing exempt saka kang bali. Rusak barang-barang kayata pangan, kembang, koran utawa majalah ora bisa bali. Kita uga ora nampa produk sing intim utawa sanitary barang, mbebayani bahan, utawa cairan flammable utawa gas.

Kanggo ngrampungake bali, kita mbutuhake panrimo utawa bukti tuku.

Mangga ora ngirim tuku bali produsèn.

Buku karo ketok pratandha saka nggunakake

Wae ora item ing kondisi asli, wis rusak utawa ilang bagean kanggo alasan ora amarga kita kesalahan
Sembarang item sing wis bali luwih saka 30 dina sawise pangiriman

Pembayaran maneh (yen ditrapake)
Sawise bali ditampa lan periksa, padha bakal ngirim email ngabari sing kita wis ditampa bali item. Kita uga bakal ngabari sampeyan saka persetujuan saka mbalekaken.
Yen sampeyan wis disetujoni, banjur mbalekaken bakal diproses, lan kredit bakal kanthi otomatis applied kanggo kertu kredit utawa asli cara pembayaran, ing jumlah tartamtu saka dina.

Pungkasan utawa ilang pembayaran maneh (yen ditrapake)
Yen sampeyan wis ora nampa mbalekaken durung, pisanan mriksa akun bank maneh.
Banjur hubungi perusahaan kartu kredit, iku bisa njupuk sawetara wektu sadurunge mbalekaken resmi dikirim.
Next hubungi bank. Ana asring sawetara wektu processing sadurunge mbalekaken wis dikirim.
Yen sampeyan wis rampung kabeh saka iki lan sampeyan isih duwe ora nampa mbalekaken durung, hubungi kita ing awockire1977@yahoo.com.

Sale item (yen ditrapake)

Ijol-ijolan (yen ditrapake)

Peparingé
Yen item iki ditandhani minangka hadiah nalika dituku lan mlebukake langsung kanggo sampeyan, sampeyan bakal nampa hadiah kredit kanggo ing nilai saka bali. Sawise bali item sing ditampa, hadiah certificate bakal sering dipun kirim kanggo sampeyan.

Yen item ora ditandhani minangka hadiah nalika dituku, utawa hadiah giver wis supaya mlebukake kanggo awake dhewe kanggo menehi kanggo sampeyan mengko, kita bakal ngirim mbalekaken kanggo hadiah giver lan dheweke bakal nemokake metu bab bali.

Shipping
Kanggo bali prodhuk, sampeyan kudu mail panjenengan produk kanggo ditetepake alamat.

Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo mbayar kanggo piranti dhewe biaya kapal kanggo bali item panjenengan. Shipping biaya non-refundable. Yen sampeyan nampa mbalekaken, biaya bali shipping bakal dijupuk saka mbalekaken.

Gumantung ing ngendi sampeyan manggon, ing wektu iku uga njupuk kanggo diijolke produk kanggo nggayuh sampeyan, uga beda-beda.

Kita bakal trek produk kanggo sampeyan sanalika kita bisa.

Kapal privasi lan Privasi bali

https://maccharcatalogue.com/pages/shipping-policy-and-return

Teka dadi bagéan saka kita nyimpen! Kita ngene tresna sampeyan lan info mangke pribadi.

http://www.maccharcatalogue.com/account/register

Homepage

http://maccharcatalogue.com

Terus blanja

Twitter kaca

https://maccharcatalogue.com/pages/our-new-twitter-account-follow-us-please

https://maccharcatalogue.com/blogs/macchar-worldwidecosplaynews

https://maccharcatalogue.com/pages/payment-options-and-checkout-procedure

https://maccharcatalogue.com/pages/wishlist-for-free-cosplay

Affiliate

https://maccharcatalogue.com/pages/introducing-our-new-affiliate-program

Nglumpukke

http://www.maccharcatalogue.com/collections

https://maccharcatalogue.com/pages/varsbaby-full-collection

http://www.maccharcatalogue.com/collections/all

http://www.maccharcatalogue.com/collections/cosmetics-1
×

STAY UP TO DATE

Submit your email to get updates on products and special promotions.