PayPal kanggo Wong Anyar

PayPal kanggo Wong Anyar

Oh, dadi anyar watara kene. Welcome!

Apa PayPal?Paypal iku layanan lan pembayaran gateway ing kang sampeyan pancing munggah akun bank lan kertu kanggo iku, lan iku ndadekake supaya yen kertu iku luwih aman.

Ngendi aku mlebu munggah?http://www.paypal.com/registered

Proses cepet?Ora, yen sampeyan menehi banking diverifikasi kanggo PayPal, sampeyan bakal perlu kanggo konfirmasi akun. Padha bakal takon sampeyan jumlah 2 celengan padha nggawe. Sesampunipun akun aktif.

Apa ora Macchar nyaranake PayPal kanggo Pembayaran?Paypal dipercaya sistem sing nempatno langkah dibusak saka kertu nalika mbayar.

Aku mung duwe lan mung arep kanggo nggunakake kertu kredit. Aku isih bisa mbayar sing cara?Mesti wae, sampeyan bisa! Nalika sampeyan mbayar nganggo kertu, kita mung proses karo PayPal ing mburi kita lan njupuk 2℅ ragad kanggo pembayaran pihak katelu.

 

 

×

STAY UP TO DATE

Submit your email to get updates on products and special promotions.