Dadi MACChar Model | MACchar Cosplay Katalog

Dadi MACChar Model

Model mlaku agensi modeling cosplay komisaris cosplay rasukan Halloween Liwat 18 mung! We are looking for wong-wong sing bakal bisa kanggo nuduhake produk kita mati. Ngleboke bar ora dhuwur, kita mung takon yen sampeyan tuku siji produk kita ing sembarang rega, lan banjur ngirim gambar saka iku kanggo kita perusahaan email ing awockire1977@yahoo.com. Sampeyan uga bisa ngirim gambar tanpa tuku apa-apa kanggo bakal dianggep. Produk sing sampeyan tuku ora kudu lengkap rasukan utawa klambi. Padha bisa kita nylons, kita wig, utawa malah kita dandanan. Sembarang tuku utawi sampeyan kanggo ngirim foto ing. Kita bakal temtunipun bakal kepingin kanggo nggunakake pelanggan gambar minangka gantos kanggo sing gedhe-gedhe kadhaptar ing situs vendor, supaya aja isin. Yen sampeyan nindakake, mesthi, pindhah ing mburi jero lan tuku paketan kanggo nyandhang, ana banjur oppurtunity kanggo dadi utama gambar nalika wong katon ing situs. Supaya pick soko munggah dina, lan yen sampeyan minangka ayu minangka kita ngerti sing, seneng njupuk sing gambar. Uga, wong-wong sing ana ing Instagram sing arep pandherekipun liyane bakal kadhaptar ing kita situs uga karo Contributer judhul.

Sampeyan bisa mesthi uga tetep anonim lan ora mung duwe gambar sing padha munggah apa wae item sing kalebu ing foto. Iku ora dibutuhake perse, nanging iku bakal nyawang marang favorably yen sampeyan ngirim ing sembarang foto dhewe sing aran nyaman mengkono sakdurunge. Iki bakal tetep ing stictest kapercayan aman yen sampeyan nindakake, lan yen sampeyan sing kuwatir bab ngirim wong-wong mau, iku kabeh tengen kanggo ngirim bagean tartamtu sing modelling kanggo. Tangan, utawa yen sampeyan ana wentis model, utawa kaya. Saiki, yen sampeyan -arep kanggo duwe pasuryan lan kabeh paketan ing njupuk, kita bisa nindakake sing, lan nglindhungi privasi panjenengan. Ora mudho diijini utawa takon kanggo.

Siji bab kita padha takon, yen panjenengan arep ing modelling sepatu, amarga kita duwe dhuwur tumit lan iku for sale, kita takon kanggo sampeyan kanggo kalebu gambar saka kaki kanggo shoes supaya kita bisa nemtokake paling pas.

Dadi MACChar Model

×

STAY UP TO DATE

Submit your email to get updates on products and special promotions.